söndag 28 oktober 2012

Gennis Music Bar får Ny adress!


Jaa....du läste rätt. Gennis Music Bar som huserat på Vestbryggan nr 5 i Alfred Skuldstads gamla fiskaffär har vuxit ur sina lokaler då baren varit väldigt välbesökt en längre tid. Så därför tog Tor Genna som är ägaren beslutet att flytta till lokalen brevid när den äntligen blev ledig. Ett mycket bra val tycker jag.




Den nya lokalen är både luftig och rymlig så folk inte längre behöver stå på varann för att dansa och ha skoj.




Mysiga soffhörnor där de som inte vill dansa kan sitta och prata eller bara chilla till den härliga atmosfären som givetvis Tor tog med sig från gamla stället. Och den ligger vägg i vägg så folk lär inte ha svårt att hitta den.



Den gamla känslan är kvar och en del av inredningen har givetvis fått följa med till nya stället.



Dansgolvet är mera än dubbelt så stor så nu slipper folk trampa på varandra som i den gamla baren. Dessutom har djarna fått ett bås att stå vid om så önskar, vilket jag tycker är ett lyft.


MEN nu till den STORA nyheten!!

Imorgon måndagen den 29 oktober kommer Tor Genna att ha en liten nyinvigning av detta fantastiskt underbara ställe med en härlig blandning av både folk och nationaliteter. Enligt Tor kommer det att vara minst 3 djs som spelar under kvällen och kanske flera.

Så boka alltså detta:

Event: Nyinvigning av Gennis Music Bar
Vart: Vestbryggan, nr 6, Second Norway (alldeles brevid gamla baren)
När: Från kl. 18.00 och framåt




Här kommer en bonusbild på när vi redan ikväll provdansa på bardisken så den höll. Det är jag, Ey, Kanna och Dj Tor. :) Inte ofta ni får se Ey på en bardisk så ville därför dela med mig gladeligen. :)




Bonusbild nr 2, Ey Ren, Kungen av Second Norway skakar loss....WOHOO!!

Kram
 Helene 

2 kommentarer: